Pleegouders 4-jarig meisje jaren gestalkt door sekteleden: ‘In de ogen van verdachten is iedereen gek’

waar is dit op gebaseerd? Wij Zullen Nooit Zeggen dat ‘iedereen gek is’, Wij Zeggen Dat iedereen in het wereldsysteem verblind is, en dat is zo, dit door monarch mind control slaven die door de cia geprogrammeerd zijn om sluiers van ontkenning over de wereld te trekken. Te bizar voor woorden, Inderdaad! Doe je huiswerk!

DOETINCHEM – Het zal je maar overkomen. Je neemt met de beste bedoelingen een pleegkind in huis,

met jeugdzorg samenwerken, zij hebben valsheid in geschrifte gepleegd,(dit erkend door een politieagent in winterswijk) tot het stelen van een Kind, En Wij Zijn Niet De Enigen die dit gebeurt is, internet staat vol met ouders die schreeuwen om recht. De zorgtoeslagaffaire, en De Kinderen, die in deze grote criminele operatie uit huis geplaatst zijn zegt genoeg over de corruptie van dit systeem. Alleen De Geest Van De Schepper Is Zuiver

om als dank jarenlang belaagd en gestalkt te worden door de natuurlijke ouders en een oma van je pleegdochter.

wie spreek over stalken? Hier Weer Een Duidelijk Voorbeeld van een mengpot van halve waarheden, van een journalist die het basisprincipe van de journalistiek niet Respecteert!  Hoor en wederhoor! Waar ben je rob van der velden


Een Doetinchems stel is dit na zes jaar zo zat dat ze aangifte deden bij de politie.

slechte journalistiek, onEerlijk ‘recht’spraak

De zaak kwam donderdag voor bij de meervoudige kamer van de rechtbank in Zutphen, maar de drie Achterhoekse verdachten van 39, 44 en 62 jaar lieten zich er niet zien. Niet verwonderlijk, want ook bij een eerdere rechtszaak bij de politierechter, juni dit jaar, kwamen ze niet opdagen.

niet een corrupt door mensen verzonnen systeem, mensen die God aan de kant hebben geschoven eneen rechtbank die Babymoord faciliteert is geen RechtBank! De Ware Rechtbank Komt Op Voor De AllerOnschudigste, Het Ongeboren Kind, De ToetsSteen! Dit Is De Norm Of Een Rechtbank Een Ware Rechtbank Is!

de valse rechtbank verdedigt de ‘rechten’ van satan,  de ‘rechten’ van mensen die in dit land de mogelijkheid krijgen om hun eigen Baby te vermoorden! Niet incest of een verkrachting zijn de grootste argumenten voor abortus, nee, ziekelijke gestoorde argumenten om Een eigen Kind te vermoorden. Iedereen moet gaan zien dat het systeem door en door en corrupt is en op KindBloedoffers en sexmagie is gebouwd, Dit Is Wat Het Woord Van God, waar willem alexander en maxima onder handoplegging in getrouwd zijn, Zegt.

Wij Staan Voor Recht, Gods Recht, Wij Staan Voor Orde, Gods Orde het met hun gevallen natuur en geperverteerde waarneming vol ongerechtigheid en zonde denken zelf te kunnen. 10% in het strafrecht zijn rechterlijke dwalingen!

Zie het boek onterecht vast van ton derksen, citaat uit artikel over dit boek:

Een duizendtal

Het boek is het resultaat van een studie naar andere wetenschappelijke studies in binnen- en buitenland. Derksen pleit voor een groot onderzoek in Nederland naar onterechte veroordelingen maar zegt nu al dat een betrouwbare schatting neerkomt op een duizendtal mensen dat per jaar wordt veroordeeld terwijl ze onschuldig zijn. Dat is tussen de 4 en de 11 procent van het aantal vonnissen.

‘Veel mensen in Nederland onschuldig vast’ – Crimesite

God Haat een weegschaal waaraan geknoeid is!
Spreuken 11:1

De Doetinchemse pleegouders namen juli 2015 het toen 4-jarige meisje in huis.

Het Meisje was gestolen, door zeer listig en vernuftige samenwerking van rechters, politie, amk en jeugdbescherming gelderland, dit door hoge mind en spirit control, de onderlagen die opkomen tegen De Zalving, hierdoor is Jezus Ook destijds gekruisigd

Het kind was door de jeugdbescherming uit de ouderlijke macht onttrokken omdat bij zowel de vader als de moeder een zogeheten ‘waanstoornis met religieuze inhoud’ was geconstateerd.

alles wat buiten het ‘geaccepteerde’ paradigma van het nederlandse gedachtegoed valt is al snel een ‘waanstoornis’, dit door mensen die geen niets weten van de geestelijke wereld En Zeker Niet Van De Schepper! Allemaal vastgezet in grieks denken, dus grieks waarnemen: het met het verstand analyseren en construeren van de werkelijkheid, men zit er altijd naast, De Werkelijkheid Is Alleen Juist Waar Te Nemen Met Een Zuivere Geest zonder trots, want de leviathan is de koning van de hoogmoedige dieren. Trots, zoals bij iedere nederlander ingeponst, omdat met geestelijke emotioneel eet van onVerzoende Bloedoffers en bloedoffers: 30000 -40000 abortussen per jaar van Kostbare Kindjes Zelfs tot 6 Maanden Jong, Dus Levensvatbaar Buiten De Baarmoeder! Dan de verschrikkingen in indonesie! Oorlogsmisdaden, te beginnen met jan pieterszoon coen; hij liet 15000 bandalezen vermoorden om specerijen!? En nog vele vele zaken achter de schermen meer die Het DagLicht niet kunnen verdragen.
Zie: Zijn Beatrix en de politieke top betrokken bij het ritueel vermoorden van kinderen? (stopworldcontrol.com)

Overstelpt met intimiderende boodschappen

Zoals Gezegd Wij Breken elk bolwerk Af dat ingaat tegen De Gerechtigheid. In dit geval een kerk welke gevoed wordt door een megakerk welke stichter veroordeeld is voor pedofilie!

Sexual abuse victim pursues Hillsong’s Brian Houston over crimes of his father | Hillsong Church | The Guardian

Samen met de ook betrokken oma van het pleegmeisje zijn zij lid van de geloofsbeweging River of Fullness. Een extreme sekte die de Nederlandse staat niet erkent, evenmin als de rechtbank.

Klopt, De Wet Gaat Uit Vanuit Sion, Het Hart Van God, niet vanuit de corrupte zondige mens, die zich niet Met God Verzoend Heeft

Want Uit Sion Zal De Wet Uitgaan En Het Woord Vanuit Jeruzalem!
Jesaja 2:3C

Vrijwel direct nadat ze het 4-jarige meisje in huis hadden genomen, werden de Doetinchemse pleegouders overstelpt met kaarten, brieven, boeken, mailtjes en cadeaus.

Het 4 Jarig Meisje Mijn Dochter, werd wreed door tal van agenten uit Onze Handen gerukt, Opeens Was Haar Veilige Omgeving WEG!
Een Gezonde Vader En Moeder Doen Dan Niets Anders Dan De Veiligheid TerugBrengen Door Op Alle Manieren Contact Met Onze Dochter Te Maken

Vol met intimiderende, veroordelende, opdringerige en negatieve Bijbelse uitspraken en verwijzingen.

satanisch bolwerken Moeten Geslecht Worden, deze ‘pleeg’ouders zitten meer dan bewezen VOL in toverij. Hun fundament Klopt niet.

Ook wordt er bijna wekelijks een bos bloemen aan huis bezorgd en hebben de verdachten ook Facebook ontdekt om hun religieuze boodschap aan de pleegouders op te dringen.

Wat Is Er Mis Met Bloemen, Deze Zijn Voor Zarah Niet voor pleegouders.
Het RhemaWoord Van God Is geen ‘religieuze boodschap’ Maar Het Geopenbaarde Woord Wat De Vader Nu Vanaf Zijn Troon Spreekt, alleen iemand in de slang zal dit op deze wijze verwoorden! Hoe Zuiver is jouw leven rob van der velden! Zwaar gestoord en gefragmenteerd, zeer slechte journalistiek en inderdaad er valt met Ons niet te praten, niet vanuit de vleselijke ziel ALLEEN Vanuit De Geest, Geestelijke Mensen Verstaan Geestelijke Dingen!

Een taakstraf zou goed kunnen leiden tot nog extremer gedrag van de natuurlij­ke ouders, Officier van justitie

extremer gedrag vanuit wiens optiek? Vanuit een paradigma dat de aller onschuldigsten vermoord? Wat Voor Waarde Heeft zo’n waarneming? Levensgevaarlijk! En immens dom!

Nog extremer gedrag

De drie daders schrikken er zelfs niet voor terug om ongevraagd aan te bellen bij de woning in Doetinchem of urenlang in de straat te posten.

Wat een ongekend leugenwerk, 1 groot mozaiek van knip en plakwerk van halve waarheden en hele leugens. Wat een verwordenheid, wat een gestoordheid! GROTE SCHANDE voor de journalistiek en voor de ‘recht’spraak, allemaal niet Waar en uit Het Verband Gerukt

 

Volgens de pleegouders krijgt hun pleegdochter vanwege haar toenemende leeftijd steeds meer mee van de onrust en stress die het gedrag van de natuurlijke ouders en de oma in het gezin veroorzaken.

om de gestoordheid nog erger te maken! Altijd Heb Ik Een Uitstekende Relatie Met Mijn Dochter Gehad! Zie Brief sacha groot, gedragsdeskundige en strafrechtrapporteur, die Zarah 8 maanden Heeft GeobserveerdJeugdbescherming en pleegouders hebben Haar vanaf het begin geindoctrineerd, en met hun angsten geimparteerd. Zarah is zonder Juridische Reden Uit Huis gerooft. Deze pleegouders en de voogd staan niet Recht Met God, hebben een onZuiver Fundament.

Omdat de verdachten elk contact met reclassering afwijzen, gaf de officier van justitie aan alleen nog heil te zien in een gevangenisstraf voor de drie in Aalten en Rekken woonachtige verdachten.

demonisering ten top! Er is geen grond voor reclassering.

,,In de ogen van de verdachten is iedereen gek. Alleen zij hebben de waarheid in pacht. Een taakstraf zou goed kunnen leiden tot nog extremer gedrag van de natuurlijke ouders.”

Nogmaals Wij Zouden Nooit Zeggen Dat ‘iedereen gek is’, Dat Zijn Onze Woorden Niet En Ook Onze Overtuiging Niet.

Laatste waarschuwing

Hij eiste daarom twee maanden celstraf, zij het voorwaardelijk, met een proeftijd van drie jaar. „Hopelijk is die stok achter de deur voldoende om de verdachten tot inkeer te brengen”, sprak hij.

De verwachting dat een voorwaardelijke celstraf soelaas zal bieden, baseert de officier mede op een recent succesje. Na de verzending van een zogeheten Stopbrief, een laatste waarschuwing voor het inschakelen van de politie, nam de voorbije  paar weken de belaging al fors af.

De Reden Dat Het Spreken Van God Stopte Was Omdat pleegouders door naar politie te gaan al verloren hadden – 1 Kor. 6 – . Politie is voor hen in het wereldsysteem, voor hen draagt de overheid het zwaard niet tevergeefs, Priesters  En Gelovigen Worden Door God Zelf Geoordeeld. Gaat een gelovige naar de politie heeft hij /zij daarmee direcht zijn geloof verloochtend, namelijk dat De Vader Zelf onrecht Onder Zijn Kinderen Afrekent, God Heeft geen p Nodig, Hij Oordeelt Zijn Kinderen Zelf.

1 Korinthe 6:1 Durft Iemand van u, Die een geschil heeft met een ander, zijn recht te zoeken bij de onrechtvaardigen en niet bij De Heiligen?
Weet u niet dat De Heiligen de wereld Zullen Oordelen? En Als Door U de wereld Geoordeeld Wordt, zou u dan ongeschikt zijn voor de meest onbeduidende rechtszaken? Weet u niet Dat Wij engelen Zullen Oordelen? Hoeveel Te Meer Dan alledaagse dingen? Als u dus rechtszaken hebt over alledaagse dingen, Stel Dan hen Aan die in de gemeente niet In Aanzien Zijn. Tot Beschaming Zeg ik u Dit. Is er dan onder u niemand Die Wijs Is, zelfs niet Één, Die In Staat Zou Zijn Een Oordeel Te Vellen In een geschil tussen zijn broeders? Integendeel, de ene broeder spant tegen de andere broeder een rechtszaak aan, en dat voor ongelovigen. Dan Is Er Al Volledig Sprake van verlies onder u, dat u onder elkaar rechtszaken hebt. Waarom Lijdt u Niet Liever onRecht? Waarom Laat u zich Niet Liever benadelen? U echter doet onrecht en benadeelt, en dat nog wel aan broeders! Of weet u niet dat onrechtvaardigen Het Koninkrijk Van God niet Zullen Beërven? Dwaal niet! Ontuchtplegers, afgodendienaars, overspelers, schandknapen, mannen die met mannen slapen, dieven, hebzuchtigen, dronkaards, lasteraars en rovers zullen Het Koninkrijk Van God Niet Beërven.

Uitspraak over twee weken.

Dit Is Wat Het Woord Van God Zegt: Elk wapentuig dat tegen u wordt vervaardigd, zal niets uitrichten, en elke tong die in het gericht tegen u opstaat, Zult u Schuldig Verklaren. Dit Is Het Erfelijk Bezit Van De Dienaren Van De HEERE, En Hun Gerechtigheid Is Uit Mij, Spreekt De HEERE. Jesaja 54:17